Sopa wonton y fideo de arroz

Sopa wonton y fideo de arroz

Hello everybody, it is Louise, welcome to my recipe site. Today, we're going to prepare a special dish, Sopa wonton y fideo de arroz. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Sopa wonton y fideo de arroz is one of the most favored of current trending foods in the world. It's easy, it's fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions every day. They're fine and they look fantastic. Sopa wonton y fideo de arroz is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Sopa wonton y fideo de arroz, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Sopa wonton y fideo de arroz delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Sopa wonton y fideo de arroz is 12 porciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Sopa wonton y fideo de arroz using 27 ingredients and 20 steps. Here is how you cook it.

La semana pasada se realizo un duelo de cocineros varones en mi familia, donde cada quien presentó lo mejor de su repertorio sobre el tema de comida oriental. Yo elaboré una variante muy rica de la sopa de wonton china que a todos agradó por ser de sabores bien definidos, pero sutiles y en armonía.

Se realiza en 3 fases, el orden es importante.

Ingredients and spices that need to be Take to make Sopa wonton y fideo de arroz:

  1. Para el wonton:
  2. 200 gramos harina de trigo extrafina
  3. 100 gramos harina de arroz extrafina
  4. 1 huevo entero
  5. 50 mililitros agua fría
  6. 3 gramos sal fina
  7. 1/4 cucharadita aceite de ajonjoli
  8. 200 gramos fécula de maíz
  9. Para el relleno de wonton:
  10. 1 pechuga de pollo de 1.5 kilos, cocida y desmenuzada
  11. 250 gramos queso doble crema
  12. 1/4 de cebolla finamente picada
  13. 1 diente ajo finamente picado
  14. 1 cm jengibre fresco finamente picado
  15. 1/4 cucharadita aceite de ajonjolí
  16. Para la sopa:
  17. 2 litros caldo de pollo sazonado (ajo, cebolla, sal, pimienta)
  18. 6 nidos de fideo de arroz chino
  19. 1 cebolla grande en plumita
  20. 4 dientes ajo finamente picados
  21. 4 cm jengibre limpio
  22. 2 cucharadas aceite de ajonjoli
  23. 1 lechuga orejona mediana picada en julianas
  24. 300 gramos tofu muy firme en cubos de 1cm de lado
  25. 4 cucharadas salsa de soya oscura
  26. 2 litros agua simple
  27. Sal y pimienta para corregir

Steps to make to make Sopa wonton y fideo de arroz

  1. Para la masa de wonton:
  2. Mezcle las harinas, sal, huevo, aceite y agua hasta que tenga una masa compacta.
  3. Trabaje la masa como si fuera a hacer pan hasta que se haga elástica. Deje reposar por al menos 30 minutos en un lugar fresco.
  4. Cubra la mesa con fécula y estire la masa hasta 3 milímetros de grosor. Corte cuadrados de al menos 7 cm de lado. Cubra con más fécula y reservelos.
  5. Para el relleno de wonton:
  6. Mezcle el pollo con la cebolla, ajo, aceite y el queso hasta formar una pasta. Reserve.
  7. Armado de wonton:
  8. Tome un cuadro, deposite 1/2 cucharada en una bolita y cierre la masa como formando saquitos, apretando arriba para que no se abran. Reserve.
  9. Ponga una vaporera a alta temperatura. Coloque los wonton sobre papel encerado y cueza a vapor por 8-10 minutos. Revise si ya están firmes y no se pegan. Saquelos y dejelos enfriar. Reserve.
  10. Para la sopa:
  11. Sofría la cebolla, el ajo y 1/5 cm de jengibre finamente picado hasta que transparente. Añada el caldo y espere a que hierva.
  12. Hidrate por 20 minutos los fideos en agua fresca hasta que ablanden.
  13. Añada el agua restante a la sopa y espere que vuelva a hervir.
  14. Añada el resto del jengibre cortado en lajas de 1/2 cm de grosor.
  15. Escurra y añada los fideos, la lechuga, el aceite y la salsa de soya. Deje hervir por media hora a fuego medio.
  16. Corrija sazón con sal y pimienta y añada el tofu en cubos.
  17. Servicio:
  18. Recupere las lajas de jengibre y eliminelas.
  19. Sirva un tazón lleno de sopa con fideos. Al momento de poner en la mesa, agregue algunos wonton y deje que reblandezcan antes de comer.
  20. Disfrute caliente.

As your experience as well as confidence expands, you will discover that you have a lot more natural control over your diet as well as adjust your diet to your individual tastes gradually. Whether you intend to offer a recipe that uses fewer or more ingredients or is a little bit more or less spicy, you can make straightforward changes to accomplish this objective. Simply put, start making your dishes in a timely manner. When it comes to fundamental cooking abilities for beginners you do not need to learn them but just if you master some straightforward cooking strategies.

This isn't a complete overview to quick and also simple lunch recipes but its good food for thought. Ideally this will certainly get your imaginative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family without doing way too many square meals on your journey.

So that is going to wrap this up with this exceptional food How to Make Ultimate Sopa wonton y fideo de arroz. Thank you very much for your time. I am sure that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

CARNE TÁRTARA

Wrap integral de pollo abierta

Colita de cuadril o pollo de res a la parrilla